Privacyverklaring Stichting FC BZB

Stichting FC BZB, statutair gevestigd in Eindhoven, is een onafhankelijk stichting zonder winstoogmerk voor iedereen die geïnteresseerd en/of betrokken is bij (de activiteiten van) de muziekgroep BZB. Daarvoor hebben wij de officiële fanclub FC BZB opgericht. Om onze activiteiten goed te kunnen uitoefenen, verzamelen en gebruiken wij persoonsgegevens. FC BZB is verantwoordelijk voor deze gegevens. In deze verklaring leggen wij uit om welke gegevens het gaat, wat wij met deze gegevens doen en wat jouw rechten zijn.

Wie verzamelt en gebruikt de gegevens?
Stichting FC BZB
Postbus 214
5688 ZL Oirschot
info@fcbzb.nl

Waarvoor gebruiken wij jouw persoonsgegevens?
Als je lid wordt van FC BZB, sluiten wij een overeenkomst. Jij betaalt ieder jaar contributie, en daartegenover krijg jij van ons onder meer het fanclubblad Vetja, kaarten voor de fanclubdag en kun je deelnemen aan ledenacties. Ook houden we je regelmatig op de hoogte van activiteiten van BZB en/of FC BZB. Jouw gegevens hebben wij nodig voor onder meer de volgende activiteiten:
- Het afhandelen van jouw betaling;
- Om goederen (zoals de Vetja) bij je af te leveren;
- Verzenden van onze nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van activiteiten en acties.

Als je ons de gegevens die wij daarvoor nodig hebben niet wilt geven, dan kun je helaas geen lid worden van FC BZB.

FC BZB maakt géén gebruik van geautomatiseerde verwerking van je gegevens.

Welke gegevens verzamelen en verwerken wij?
- Voor- en achternaam;
- Adresgegevens;
- E-mailadres;
- Als je gebruik maakt van automatische incasso: je bankrekeningnummer.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens?
FC BZB bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Concreet betekent dat dat je gegevens worden verwijderd nadat je je lidmaatschap beëindigd. Als je via automatische incasso betaalt en je wilt in de toekomst liever via een factuur betalen, dan verwijderen wij je bankrekeningnummer.

Met wie delen wij jouw persoonsgegevens?
Soms is het nodig dat wij jouw persoonsgegevens delen met derden. Bijvoorbeeld: de drukkerij die het fanclubblad Vetja inpakt en verzendt heeft jouw adres nodig om de Vetja te kunnen versturen. Voor een ledenactie die korting geeft op toegangskaarten kan het nodig zijn dat wij aan een externe partij laten weten dat jij lid bent van FC BZB, omdat je anders geen gebruik kunt maken van de actie. FC BZB deelt jouw persoonsgegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Wij maken geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken. De FC BZB website gebruikt wel een facebook plugin, die mogelijk wel gebruik maakt van cookies of vergelijkbare technieken. Voor meer informatie daarover verwijzen wij je naar Facebook.

Kan ik mijn gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
Jazeker. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Voor zover wij gegevens verwerken omdat jij daarvoor toestemming hebt gegeven, kun je die toestemming intrekken. Ook heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door FC BZB en heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht, een intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@fcbzb.nl.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen een maand, op jouw verzoek. Als we meer tijd nodig hebben om je een inhoudelijke reactie te kunnen geven, laten we dat ook binnen een maand weten.

Als je het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met jouw persoonsgegevens, heb je ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
FC BZB neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@fcbzb.nl.

Personen jonger dan 16 jaar
Als je lid wilt worden van FC BZB, moet je minimaal 16 jaar zijn of toestemming hebben van je ouders of voogd. Om dat te kunnen controleren, vragen wij bij je aanmelding om te bevestigen dat je 16 jaar of ouder bent, of dat je toestemming hebt van je wettelijk vertegenwoordiger (je ouders of voogd).

Wij kunnen echter niet controleren of dit naar waarheid wordt ingevuld. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@fcbzb.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Twitter
(FC) BZB TWEETS
Spookjuh
13-04-2019 07:54 uur
@vester71 Echte vrienden krijg je niet en kopen maakt je wereld klein Vrienden die verdien je door er zelf een te zijn. #BZB

anneveldt_multimedia
02-04-2019 16:30 uur
#19 thewetnecks #countdown #warmingup #throwback #paaspop2019 #schijndel @paaspop @bzb_nl #liveonstage...

Azotod
29-03-2019 14:41 uur
Alle remmen los! Vanavond staan de mannen van BZB samen met hun vrienden van The Wetnecks (USA) bij ons op het podi...

SIRIS, Asten Someren
25-03-2019 13:26 uur
Eerste artiesten Die Heise Bierfesten bekend #leetowers #denniechristian #dieheisebierfesten #bandzonderbanaan #bzb

anneveldt_multimedia
21-03-2019 17:36 uur
#29 @bzb_nl #oldschool #countdown #warmingup #paaspop2019 #liveonstage #festivalseizoen #festivallovers...

Frankie V.
20-03-2019 09:14 uur
@renevanm @annevanzantwijk @Scherpontwerp Helaas @wv10en niet in #Gemert #deeendracht #bzb

Pater Moeskroen
04-03-2019 20:32 uur
Vanavond laat! #carnaval2019 #bellaciao met @bzb_nl

Joris van Moort
05-02-2019 17:39 uur
Het was een mooie avond met @BZB_NL in Ovezande #Zeeland

Eefke Boelhouwers
04-02-2019 14:35 uur
Fred van @BZB_NL over de aangekondigde stop op nieuwe concerten: "juist op deze manier kunnen we ons 40-jarig jubil...

Artiesten Nieuws
04-02-2019 14:25 uur
Verdrietig nieuws! @BZB_NL stopt met touren. #BZB #BandZonderBanaan

hate one person
04-02-2019 12:19 uur
@BoelEefke @omroepbrabant @BZB_NL Nee ?

OUDERE TWEETS »

FC BZB is de officiële fanclub van BZB | Privacyverklaring | Design: Rien den Otter | Foto's: Harm Lourenssen | Hosting & webdevelopment: Berkie Internet Solutions © 2013-2019.